Vandaag samenwerken

Bij de complexe opgaven waar we tegenwoordig voor staan hoort ook een andere manier van samenwerken tussen overheid en markt. Een manier waarbij er als team gewerkt wordt, waarbij iedereen streeft naar een optimaal resultaat en waarbij innovatie gestimuleerd wordt. Wij werken samen met zowel de overheid als bedrijven in de verschillende projecten die we doen. We kennen en snappen beide partijen. Op dit snijvlak werken we met plezier aan slimme oplossingen om deze partijen beter samen te laten werken en mooie projecten te ontwikkelen in de buitenruimte met maatschappelijke meerwaarde. We werken aan projecten, zoals nieuwe manieren van aanbesteden, maar ook als katalysatoren in samenwerkingsverbanden, zoals NGI (Next Generation Infrastructures) en Stichting Rondom GWW.

Samenwerken
Previous slide
Next slide
Hans Boes

“Het doel van Project Match was het bevorderen van effectieve combinatievorming. Op basis van de aanbestedingsuitslag – drie vernieuwende combinaties, waarvan één met mkb-bedrijven, kwamen als winnaar uit de bus – zou je concluderen dat de doelstellingen zijn behaald. Kijk je naar de vorming van combinaties die zich hebben aangemeld, dan heeft het event minder invloed gehad. Het overgrote deel van de combinaties had zich vóór Project Match al gevormd. Tegelijkertijd is een van de winnende combinatie wel uit het matchingsevent ontstaan: een combinatie die zich vooraf al had gevormd, is uitgebreid met nieuwe partners. Hierdoor is er een combinatie van netwerkpartners ontstaan.”

Samen met Rijkswaterstaat bedrijven laten daten voor vernieuwende inschrijvingen en meer innovatie

Waar we voor staan

Wij begrijpen zowel overheden en bedrijven

En zijn zo de smeerolie in de samenwerking. We snappen de (on)mogelijkheden van beide partijen en weten goed waar de behoeftes van elke partij liggen.

Wij houden iedereen aangehaakt en zorgen voor versnelling

Goede samenwerking vindt iedereen belangrijk, maar dit kost tijd en energie. Wij geven veel energie in onze projecten en faciliteren deze samenwerking voor onze klanten.

Wij zorgen voor innovatieve concrete oplossingen die direct te implementeren zijn

Samenwerken is niet alleen praten, maar juist samen met elkaar nieuwe oplossingen uitproberen, testen, evalueren en implementeren. Dit is onze kracht.

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag