Vandaag verduurzamen

Verduurzaming van de fysieke leefomgeving is misschien wel de grootste uitdaging van deze tijd. Het klimaatakkoord liegt er niet om. In 2030 moet 49% minder CO2 uitgestoten worden dan in 1990. Binnen zeven jaar moeten er dus nog grote stappen worden gezet naar een duurzame samenleving. Toch blijkt in de praktijk dat dit niet altijd makkelijk is. Waar begin je? Hoe zorg je als ondernemer dat je zelf aan het stuur blijft en niet geleid wordt door regelgeving? Of hoe stel je als overheid de juiste vraag in een aanbesteding? Dit is waar wij jou kunnen helpen! Wij begeleiden innovatietrajecten over duurzaamheid bij overheden en MKB-ondernemers.

Start je traject    Of boek een sparringsessie

Verduurzamen

Waar wij voor staan

Vandaag aan de slag voor morgen

Onze verduurzamingsstrategie laat zien wat je vandaag al kan doen met het zicht op morgen.

Samen met jouw organisatie

Duurzaamheid zit niet alleen in technische oplossingen, maar ook in een organisatie die wil veranderen. Wij nemen jouw organisatie mee van begin tot eind.

We gaan voor echte impact

We geven inzicht in je huidige bedrijfsvoering of aanpak en starten waar de grootste winst te behalen valt.
Previous slide
Next slide
Angélique Klifford

“Sommige projecten blijven je altijd bij, The Climate Case is er zo eentje. Dankzij Make Day zijn we niet alleen een prachtig MKB!dee rijker, we hebben er ook een aantal inspirerende filmpjes voor ondernemers aan overgehouden. Make Day is een bevlogen club met leuke mensen.”

Noortje Bekebrede

"In een prettige samenwerking met Make Day hebben we een duidelijk en visueel aantrekkelijke analyse opgeleverd gekregen, met een concreet vervolgadvies waar het Regio College graag verder mee aan de slag wil."

Kristel Thieme

"De groene pubquiz leverde daardoor mooie inzichten en praktische tips op waarmee onze toekomstmakers aan de slag kunnen."

Samen bouwen aan verduurzaming van het onderwijs bij Regio College

Nog een groentje? Zet de eerste duurzame stappen

Make Day by Night

 

Make Day by Night 

Boek een groene quiz voor op je werkvloer! Een laagdrempelige teamactiviteit om het gesprek aan te gaan over duurzaamheid. Perfect voor tijdens de borrel.

Boek een quiz  Of lees meer

Make Day Test

 

Make Day Test

Lekker duurzaam bezig? Doe onze gratis test en ontvang gepersonaliseerde tips om vandaag te starten met verduurzamen. 

Naar de test  Of lees meer

 

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag