MKB's

We bereiden je onderneming voor op de wereld van morgen. Samen zetten we hoognodige stappen rond duurzaamheid, circulariteit, digitalisering en participatie. Verandering op maat voor jouw bedrijf van vandaag, met de blik op morgen.

mkb

Is jouw bedrijf klaar voor de wereld van morgen?

Vind jij het belangrijk om mee te gaan met de tijd, in bijvoorbeeld duurzaamheid of digitalisering? Maar ben je altijd druk met het primaire proces van jouw onderneming (meer omzet, lagere kosten, tevreden klanten en werknemers)? Dan hou je niet veel tijd over voor innovatie en interne ontwikkeling. Wij snappen dat je geen behoefte hebt aan abstracte visies, maar aan concrete oplossingen waar je meteen mee aan de slag kan. Kleine stappen voor implementaties, omdat stabiliteit voor jouw bedrijf belangrijk is. 

MKB

Op welke manier doen we dit?

Onze strategen van Morgen kunnen binnen jouw bedrijf aan de slag met een specifiek innovatietraject. Met onze Design Thinking methodiek werken we samen met jouw medewerkers als eindgebruikers, waardoor onze oplossingen ook echt gebruikt gaan worden binnen jouw bedrijf. We maken snel prototype oplossingen die we testen en werken op een iteratieve manier snel naar concrete resultaten toe die passen bij jouw bedrijf. We maken jouw mooie stappen naar de wereld van morgen  zichtbaar voor het hele bedrijf en de buitenwereld.

We zijn ook in te huren als structurele innovator binnen jouw bedrijf. Dan nemen we jouw bedrijf en medewerkers mee in de wereld van morgen. We delen onze kennis en kunde en zorgen ervoor dat medewerkers nadat we weg zijn door gaan met innoveren.

Tot slot kunnen we jou of medewerkers van jouw bedrijf ook opleiden in Transitie Theorie, Design Thinking en werken aan innovaties, met onze Academie.

Wil jij jouw bedrijf klaarmaken voor morgen? 

Stuur ons een bericht en wij helpen je graag van morgen vandaag te maken!

De MKBers waar wij mee werken

logo vdmeerbv
Logo Gebiedsmanagers
logo van dijk
Logo Rotterdam Ahoy
Logo Wallaard

Delen van informatie in de GWW keten door het vernieuwde Gebiedsportaal was nog nooit zo makkelijk

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag