Overheden

We nemen ambtenaren en bestuurders die voor complexe vraagstukken staan bij de hand. Samen leggen we een innovatietraject af met duurzame impact voor je bewoners. Die frisse, creatieve blik doet ogen opengaan.

rotterdam overheid

Hoe maak je jouw organisatie klaar voor morgen?

Overheden staan voor grote maatschappelijke transities. Jij wil de organisatie graag veranderen, maar dit gaat je te langzaam of het blijft te vaag. Wij helpen je graag concrete en zichtbare experimenten nodig die gedragen zijn binnen de organisatie. Met onze Design Thinking methodiek komen wij met verrassende, nieuwe aanpak voor jouw complexe vraagstukken. We helpen jouw organisatie met verandering en houden haar maatschappelijk doel voor ogen. We komen met concrete en visueel duidelijke resultaten die bijdragen aan jouw strategische doelen. 

Overheden

Op welke manier doen we dit?

Onze strategen van morgen zijn in te huren als structurele sparringspartner in jouw organisatie. Je staat er niet langer alleen voor, maar je wordt ondersteund en ontzorgt door ons. Wij brengen energie in ons werk, wij kunnen concreet en visueel maken wat jij bedoelt. We hebben politieke sensitiviteit, maar laten ons hier altijd door weerhouden.  

We kunnen ook werken aan een specifiek innovatietraject. Met onze Design Thinking methodiek zorgen we op een iteratieve manier voor concrete resultaten in samenwerking met de eindgebruikers. 

Tot slot kunnen we jou of jouw team ook opleiden in Transitie Theorie, Design Thinking en werken aan innovaties, met onze Academie.

Ben jij de overheidsorganisatie van morgen? 

Stuur ons een bericht en wij helpen je graag van morgen vandaag te maken!

De overheden waar wij mee werken

logo rijkswaterstaat
logo hogeschool utrecht
logo Hoogheemraadschap van Rijnland
Logo provincie Zuid Holland
logo gemeente rotterdam
logo ministerie van defensie
logo pwn
Logo Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Met Rijkswaterstaat ontwikkelden we het Participatie Parcours. Zo stomen we Rijkswaterstaat klaar voor de omgevingswet

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag