Samenwerkingsverbanden

We begeleiden overheden en ondernemers die de handen ineen slaan. Onze innovatiestrategen komen met gewaagde en duurzame oplossingen die de kwaliteit van wonen, werken en leven verbetert.

samenwerking

Wat heeft een samenwerkingsverband nodig om de transities te versnellen?

De strategen van Morgen van Make Day zijn jouw betrouwbare sparringspartner en van alle markten thuis is: van het maken van visuals, tot het organiseren van een evenement of een procesbegeleider voor een pilot. Wij kunnen in het complexe stakeholderveld van samenwerkingsverbanden structuur aanbrengen. Wij maken experimenten concreet en zichtbaar, zodat partners van het samenwerkingsverband in de praktijk kunnen samenwerken. En zorgen voor zichtbaarheid van resultaten naar de buitenwereld.

NGI

Op welke manier doen we dit?

Strategen van Morgen zijn in te huren als structurele sparringspartner in jouw samenwerkingsverband. Je staat er niet langer alleen voor, maar je wordt ondersteund en ontzorgt door ons. Wij brengen energie in ons werk, brengen partijen bij elkaar, komen met creatieve oplossingen en werken aan het vertrouwen in de samenwerking. 

We kunnen ook werken aan een specifiek innovatietraject. Met onze Design Thinking methodiek zorgen we op een iteratieve manier voor concrete resultaten in samenwerking met de eindgebruikers. 

Tot slot kunnen we jou of het hele samenwerkingsverband ook opleiden in Transitie Theorie, Design Thinking en werken aan innovaties, met onze Academie.

Digicampus

Een voorbeeld: Digicampus

We zien in onze digitaliseringstrajecten bij MKB aannemers dat ze graag willen digitaliseren, maar dat ze dat simpelweg niet alleen kunnen. Deze bedrijven zijn afhankelijk van verschillende overheidspartijen en andersom. Wij zien dat er samenwerking en afspraken nodig zijn tussen deze partijen om digitalisering echt naar een hoger niveau te brengen. Dan zitten wij niet stil, maar zoeken we de verbinding. Samen met Stichting Rondom GWW, Regio Ingenieurs en de provincie Zuid-Holland hebben wij Digicampus GWW opgericht. Een platform met de missie om iedereen in de infrasector digitaal vaardiger te maken en tegelijkertijd slimmer digitaal te laten samenwerken in projecten.

In dit samenwerkingsverband treden wij op als katalysator, tussen marktpartijen en overheid in. Wij zien wat er wel mogelijk is. 
https://www.digicampusgww.nl/ 

Wil jij meer halen uit jouw samenwerkingsverband? 

Stuur ons een bericht en wij helpen je om jouw samenwerking van morgen vandaag te maken!

De samenwerkingsverbanden waar wij mee werken

Logo Sterk Techniek Onderwijs
logo mkbinfra
leren voor morgen
Smart Start Logo
Logo Wavemakers United
logo nginfra

Een innovatieprogramma met Zes Grootste Infra Bedrijven en de Wetenschap!

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag