Vandaag digitaliseren

Digitalisering speelt een belangrijke rol in het slimmer, nauwkeuriger en efficiënter inrichten van je organisatie. Dit kan bijdragen aan doelstellingen voor duurzaamheid, kostenefficiënter werken en het opleiden van personeel in sectoren waar dit schaars is. Wij helpen organisaties te digitaliseren door een ontwerptraject waar jouw medewerkers centraal staan. Wij onderscheiden ons door oplossingen te ontwikkelen in samenwerking met de eindgebruikers. Zo nemen we knelpunten weg en vergroten we het gebruiksgemak. Door gebruik te maken van bestaande systemen, ontwikkelen wij goedkoper, sneller en gerichter.

Contact    Of boek een sparringsessie

digitaliseren

Waar we voor staan

Digitaliseren voor iedereen

We ontwikkelen onze oplossingen samen met de eindgebruiker en nemen iedereen binnen de organisatie mee

Begrijpelijke no-nonsense oplossingen

Digitaliseren ingewikkeld? Niet nodig. Wij maken het begrijpelijk en zorgen dat de oplossing echt wordt gebruikt.

Geïntegreerd in jouw bestaande systemen

We kijken wat er al is binnen de organisatie en maken daar gebruik van. Niet nog een nieuwe app, maar slim kijken naar wat bestaande programma’s nog meer kunnen.
Previous slide
Next slide
Victor Erdman

Wat mij erg is bevallen is de laagdrempelige manier waarop eerst gedegen onderzoek is gedaan naar de behoefte en vraag. Om vervolgens een app te ontwikkelen die precies op onze manier van werken is toegespitst.

Sietse Hogenes

“Eigenlijk wil je dat deze mensen bij jouw bedrijf in dienst zijn; ze zitten dicht op het bedrijf en de mensen, weten wat er nodig is en kunnen dat vertalen naar slimme digitale oplossingen. Voor MKB- bedrijven is het lastig zulke mensen te vinden, in dienst te nemen of op te leiden, dus is dit een ideale uitkomst.”

Rob van der Meer

"Dit pakt onze grootste administratieve last aan, waar mijn uitvoerders 1 dag per week mee bezig zijn. Deze oplossing gaat ons veel tijd schelen en is voor de mensen makkelijk te gebruiken."

Een demo-app voor data-gedreven werken met wegbeheerders in de Provincie Utrecht

test

Blijf bij met de events en workshops in onze Academie

Onze events

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag