Contact

Ga vandaag nog aan de slag met morgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Neem contact op via het contactformulier, of via onderstaande gegevens.

T 06 - 22 68 96 13
E hallo@makeday.nl

Waar kunnen we je bij helpen?

Contact & adres

Het kantoor van Make Day bevindt zich in Rotterdam. Hieronder staan onze contact gegevens. Bel of mail ons voor alle mogelijkheden, of gewoon om even te sparren. We komen snel bij je terug.

Make Day
Mauritsweg 36
3012 JT Rotterdam
Via Google Maps

T 06 - 22 68 96 13
E hallo@makeday.nl

Routebeschrijving

Ons kantoor zit in een monumentaal pand in hartje Rotterdam. Het kantoor is heel goed te bereiken met het OV, want het zit slechts op een paar minuten van Rotterdam Centraal Station. Maar ook met de auto kan je ons goed bereiken en (betaald) parkeren.
 

OV:

Neem de trein naar Rotterdam Centraal, vanaf daar is het 7 minuten wandelen in zuidelijke richting naar de Mauritsweg 36. Ook kan je uitstappen bij tramhalte Rotterdam Kruisplein of Metrostation Eendrachtsplein, vanaf daar wandel je in 3 minuten naar ons toe.
 

Auto:

Het is ook mogelijk om naar ons toe te komen met de auto. Ons kantoor ligt in het centrum van Rotterdam en in de straat zelf is het vaak lastig een parkeerplek te vinden. Ben je met de auto dan kan je het beste parkeren in de Schouwburgplein 2 parkeergarage (2 euro per uur). De entree via de Weenatunnel is het makkelijkste te bereiken: Weenatunnel 50 3013 AL Ondergronds kan je doorrijden naar Schouwburgplein.

Opladen voor elektrische auto’s is voorbij de slagbomen direct rechts, daar zijn meer dan voldoende oplaadpunten. Wil je het minst ver lopen, rij dan helemaal naar het einde van de garage zo ver mogelijk weg van de slagboom. Vanaf het Schouwburg plein loop je in 3 minuten naar ons kantoor op de Mauritsweg 36.
 

 

 

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag