Even voorstellen: Lisa!

Lisa

29 augustus 2024

Vandaag stellen we je voor aan Lisa, die sinds juli een paar uur per week bij ons is om te helpen met de online communicatie. Met een achtergrond in social media en een passie voor creatieve branding, is ze klaar om Make Day te ondersteunen.

Wat is je achtergrond?

Na het afronden van mijn studie in 2017 ben ik begonnen als social media strateeg. Mijn rol omvatte niet alleen het strategisch inzetten van social media, maar ook het creatieve aspect. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, maar wel met een doel voor ogen.

Wat maakt Make Day bijzonder? Hoe ben je bij Make Day terechtgekomen en wat vind je ervan?

Wat Make Day echt bijzonder maakt, is de manier waarop de branding doorleeft in het bedrijf, inclusief de werknemers. De cultuur van positiviteit en de focus op een betere toekomst zijn niet alleen speerpunten in de bedrijfsstrategie, maar ook onderwerpen die dagelijks terugkomen aan de lunchtafel en in de interacties binnen het team. Dit creëert een authentieke en motiverende werkomgeving die zich weerspiegelt in de manier waarop het bedrijf online gepresenteerd wordt.

Mijn kennismaking met Make Day verliep via een Instagram-advertentie, die mij meteen aansprak door de opvallende huisstijl en de creatieve benadering die erin verwerkt zat. Sindsdien ben ik zeer onder de indruk van hoe die creativiteit verder tot uiting komt in het werk en de projecten van het bedrijf.

Wat hoop je te leren en te doen?

Bij Make Day hoop ik om vanuit een geheel nieuw perspectief bij te dragen aan de online uitingen. Aangezien bijna alles wat ze doen nieuw is voor mij, zie ik dit als een kans om mezelf verder te ontwikkelen. Mijn doel is om te helpen de online aanwezigheid van Make Day te versterken en te verfijnen.

Wat doe je graag na werktijd? Waar vind je inspiratie?

In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met sporten, vooral boksen en circuittrainingen, wat me helpt om zowel fysiek als mentaal fit te blijven. Als social media strateeg haal ik veel inspiratie uit de online wereld, vooral uit het bekijken van reisvideo’s en het ontdekken van nieuwe trends en contentvormen. Ik geniet ook van het bewerken van video's en ben graag de gastvrouw tijdens sociale evenementen.

Leuke random feitjes die je wilt delen?

Ondanks dat mensen vaak denken dat ik Javaans ben, liggen mijn roots in Sumatra, en daar ben ik trots op. Daarom is de Indonesische keuken ook zeker mijn favoriet, maar ik ben stiekem ook wel fan van een AVG’tje.

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag