Even voorstellen: Lievijn

Lievijn Hagenaars

1 september 2022

Vandaag stellen wij jullie voor aan Lievijn Hagenaars. Lievijn is deze zomer begonnen bij Make Day als startend Strateeg voor Morgen. Welkom Lievijn!

 

Wat is je achtergrond?

Ik heb vorig jaar mijn master Design for Interaction afgerond in Delft. Binnen mijn afstudeerproject deed ik onderzoek naar de de link tussen technologische innovatie en sociale effecten. En dan ver in de toekomst, een exploratie welke effecten reproductieve technologieën hebben het vormen van families in 2050.  Heel inspirerend om ver de toekomst in te kijken, maar ook fijn om nu soms ook weer praktisch aan de slag te zijn. 
Ik denk graag na over welke concrete stappen we vandaag al kunnen maken? En dan vooral binnen we de grote uitdagingen als klimaat en sociaal maatschappelijke vraagstukken. 

Binnen een Traineeship voor Talent voor Zeeland  heb ik kennis kunnen maken met de verschillende lagen en rollen binnen de overheid en ervaren hoe vraagstukken hier worden opgepakt. Ik denk dat deze basis me erg gaat helpen binnen mijn nieuwe rol bij Make Day. Het lijkt me te gek om met verschillende organisaties samen te werken aan innovatie waarbij de mens echt centraal staat. 

Waarom Make Day?

Bij Make Day vind ik de juiste ingrediënten! Samen met een enthousiast team van collega’s met verschillende achtergronden werken aan complexe vraagstukken. Ik vind het fijn om de intrinsieke motivatie ‘iets goeds doen’ te kunnen toepassen binnen werk. Make Day is (zelf)kritisch en kijkt hoe er positieve impact kan worden gemaakt, en is niet bang te experimenteren en leren. En als ontwerper vind ik het gewoon te gek ideeën te kunnen bedenken, to co creëren en creatief te faciliteren!

 

Wat doe je graag naast je werk?

Ik pak graag mijn camera, stiften, markers en kwasten op en kan door creatieve uitspattingen alles even loslaten. Het lijkt me fantastisch om hier ooit een studio (of een schuurtje) te kunnen inrichten! Verder kan ik het niet laten om nieuwe ontwikkelingen in de (bio)technologie en het sociale domein te volgen en mezelf onder te dompelen in musea en cultuur. Ik kom tot rust door te wandelen met mijn hond Faya, boeken te lezen en krijg energie van sporten en dansen. Ook vind ik het leuk om allerlei nieuwe dingen te proberen en leren, het volgende op de planning is een keertje gaan klimmen. 

Benieuwd wie er nog meer bij Make Day werken? Bekijk hier het team.

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag