Vandaag Participeren - Make Day Academie

Participraatspel

De brug slaan tussen overheid en burger? Maak de waarde van participatie bespreekbaar met je team!

Op een laagdrempelige manier het gesprek aangaan over participatie met jouw collega’s of projectteam. Wil jij graag de bewoner in jouw project of opdracht in een vroeg stadium betrekken? Maar ben je vaak de enige die zich hier hard voor maakt? Het Participraatspel kan een uitkomst bieden. Op basis van de krachten en expertises van het team, denk je samen na over kansen voor participatie. En ga je er vandaag al mee aan de slag!

Neem contact op

Participraatspel

Wat levert het je op?

Bewustwording

Bewustwording over de toegevoegde waarde van een goed participatietraject.

Passend bij jouw team

De uitkomsten van de sessie sluiten aan bij de persoonlijke drijfveren van de teamleden.

Een gezellige teamactiviteit

De teamactiviteit zet echt aan tot concrete actie in jouw projectteam!

Help je projectteam verder


Het gesprek wordt gefaciliteerd door een ervaren facilitator vanuit Make Day. Zo kom je echt een stap verder. De activiteit duurt ongeveer 2 uur en na een aantal weken is er een kort follow-up gesprek.


Kosten


De begeleiding van de game kost €1000,- excl. btw. Dit is inclusief twee facilitatoren voor de game, terugkoppeling van de resultaten en een kort coachingsgesprek na twee weken. Wil je de game zelf faciliteren? Neem contact op over trainingsmogelijkheden en het aanschaffen van de game. 

We bieden naast begeleidde sessies ook trainingen aan omgevingsmanagers om het Participraatspel zelf te leren toepassen in je werk. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar Eva via eva.vangenuchten@makeday.nl. 

 

Neem contact op

Make Day launch

Andere evenementen

Ben je benieuwd naar de evenementen die wij regelmatig organiseren bij ons op kantoor? Neem dan een kijkje bij onze academie. 

Naar Make Day Academie

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag