Suit-case wordt Make Day!

Suit-case wordt Make Day

24 maart 2023

Suit-case is klaar voor morgen

Op vrijdag 24 maart is onze nieuwe naam gelanceerd voor ons netwerk! En dat deden we natuurlijk niet zomaar. Onder het genot van een hapje, drankje en toffe workshops is de naam bekend gemaakt. 

 

Waarom een nieuwe naam?

Na vijf jaar Suit-case merkten we dat het tijd werd voor een nieuw jasje. Het verhaal van Suit-case past niet meer helemaal bij de projecten die we doen en de veranderingen die we realiseren. Suit-case heeft daarom de koffers gepakt, en is samen met partner Plant a Flag op reis gegaan naar een nog onbekende bestemming... Als team zijn we maanden bezig geweest met de voorbereidingen en zijn we trots op de dijk van de naam en branding die er nu staat.

Er zit dus geen fusie of overname achter de nieuwe naam. En hetzelfde team staat nog iedere dag voor je klaar, onder hetzelfde KVK-nummer. Met de nieuwe naam en merkidentiteit kunnen we ons verhaal nog beter vertellen. Op deze manier hopen we nog meer mensen mee te nemen in veranderingen op het gebied van digitalisering, duurzaamheid, participatie en samenwerking voor onze fysieke leefomgeving. 

 

Het verhaal achter Make Day

Wij zijn zelf natuurlijk ontzettend blij met de naam. Maar waar komt deze vandaan?

Make Day straalt een toekomstgerichtheid uit, positiviteit en innovatie. Zeker met het kleurgebruik en de metafoor van de zon, laten we onze frisse ideeën zien voor de toekomst. Daarnaast weet de naam ook goed onze aanpak weer te geven: we gaan vandaag nog aan de slag. We blijven niet hangen in visies, maar weten dingen concreet, tastbaar en visueel te maken. 

Wat is jouw associatie bij de naam? We horen het graag!

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag