Even voorstellen: Nyah!

profielfoto Nyah

19 januari 2024

Vandaag stellen we Nyah voor. Ze is in december bij ons gestart als projectondersteuner. Sindsdien heeft ze al meerdere prachtige visuals gecreëerd, de wijnlabels van dit jaar ontworpen en gaat ze binnenkort ook mee naar co-creatiesessies die focussen op ontwikkelarmoede in de eerste 1000 dagen van een kind. Welkom, Nyah! 
 

Wat is je achtergrond? 

Ik heb Communicatie en Multimedia Design gestudeerd aan Avans. Gedurende mijn vier jaar studie ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het ontwerpen voor en met mensen. Dit geeft je de kans om echt in de leefwereld van anderen te duiken. Als ontwerper ben je een kameleon; je kunt je overal aanpassen en echt onderdeel worden van diverse settings. Zo verbreed je steeds je eigen wereld!  Ik richt me graag op maatschappelijk relevante thema's. 

Ik hou ook erg van lekker dingen maken. Ik heb niet voor niks multimedia design gedaan! Of het nou digitaal, analoog, of een combi is. Daarom ben ik nu projectondersteuner bij Make Day! Zo kan ik iedereen blij maken met mooie visuals! 


Wat maakt Make Day voor jou bijzonder?

Partners met bedrijven die zich inzetten voor de maatschappij en niet alleen winst gedreven zijn. Fijn als je als team echt impact kan maken en iets tastbaars kan opleveren. Ook prettig dat er collega’s zijn die met je mee te kijken! Ik ben benieuwd wat ik nog allemaal ga leren en hoe ik ga groeien bij Make Day! 

 

Wat doe je graag na werktijd? 

Ik breng graag een bezoekje aan musea, zet goede koffie (ik ben een beetje een koffie snob 😉), doe vrijwilligerswerk, en ben de afgelopen drie maanden actief geweest bij de social hub. Ik leer graag nieuwe dingen zoals houtbewerking, linosnede maken, moderne dans of klussen. Voor mij is het vooral belangrijk om een goede balans te vinden tussen achter een bureau werken en fysiek dingen creëren. Nieuwe uitdagingen ga ik zeker niet uit de weg! 

Leuke random feitjes die je wilt delen? 

Kermit de Kikker is mijn "spirit animal”. Hij is loyaal, moedig, vriendelijk, toont diepe empathie, is kwetsbaar en moedig, en staat stevig in zijn waarden. Ik herken me in Kermits gedurfde geloof in fundamentele goedheid en zijn vertrouwen in zijn team. Maar boven alles vind ik dat hij de beste gezichtsuitdrukkingen heeft! 🐸 

 

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag