Een nieuw hoofdstuk: Daan gaat een nieuwe uitdaging aan bij OC&C Strategy Consultants

Daan de Wit OC&C

30 mei 2024

Daan de Wit start op 1 juli als adviseur bij OC&C Strategy Consultants. Het geeft natuurlijk gemengd gevoel om een gewaardeerde collega te zien vertrekken. 

Daan, medeoprichter van Make Day, heeft vanaf het begin met zijn toewijding en scherpe inzichten een belangrijke rol gespeeld in het succes van ons bedrijf. “Mijn tijd bij Suit-case, later Make Day, is misschien wel te omschrijven als de mooiste, zelf-georganiseerde leerschool die ik me kon wensen. Het was een enorm leerzame, maar vooral heel erg leuke periode! Vooral omdat ik mocht samenwerken met al mijn leuke collega’s en in het bijzonder met Eva, Marc en Tomas! Ik wil graag alle mensen met wie ik heb samengewerkt namens Make Day bedanken, met alle vertrouwen in de kennis en kunde van Eva en Tomas laat ik de onderneming bij hen achter”, aldus Daan.  

Zijn analytische vaardigheden, enthousiasme en liefde voor ondernemen hebben ons team versterkt. Nu Daan de overstap maakt naar OC&C Strategy Consultants, willen we hem bedanken voor zijn inzet en bijdrage aan Make Day. We zijn ervan overtuigd dat zijn blik en toewijding hem ook in zijn nieuwe rol goed van pas komen. 

Hoewel we Daan zullen missen, steunen we hem volledig in deze nieuwe stap bij OC&C. Elke verandering brengt nieuwe kansen - voor Daan, voor OC&C, en voor ons hier bij Make Day. Tomas en Eva pakken deze uitdaging als tweekoppige directie ook graag met beide handen aan en kijken uit naar wat de toekomst hen gaat brengen: "De mooie projecten die we mogen doen bij maatschappelijke partners, de vele sollicitaties die we elke keer weer ontvangen en het vertrouwen dat we krijgen van klanten, laten zien dat we met de goede dingen bezig zijn. We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst met een groeiend team en steeds mooiere en complexere projecten." 

Veel succes Daan! We hopen dat je ook in je nieuwe rol zal bouwen aan de organisaties van morgen. Liefs van je Make Day familie. 

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag