Afscheid Marc Bolier als directeur bij Make Day

Marc Bolier

31 mei 2023 

Vanaf 1 juni heeft Marc Bolier een andere functie. Hij gaat aan de slag bij het Rijksvastgoedbedrijf. Momenteel is Marc als directielid bij Make Day verantwoordelijk voor de financiën en HR. “Het is tijd voor een nieuwe stap. Al sinds de oprichting van Suit-case ben ik op zoek hoe ik dit met mijn achtergrond als architect kan combineren en heb ik dit ook kunnen doen door nieuwe ondernemingen, zoals HonQ, op te zetten. Toch bleef mijn passie voor gebouwen sterk aanwezig, en in mijn nieuwe functie bij het Rijksvastgoedbedrijf kan ik hier echt mijn ei in kwijt,” aldus Marc.  

Marc is één van de oprichters van Make Day (toen nog Suit-case) en de andere bedrijven die in de tussentijd zijn ontwikkeld onder de vlag van Suit-case Holding. “Het voelt toch een beetje als je kind en het is een moeilijke en persoonlijke stap om dit achter te laten na ruim 6 jaar. Toch ben ik ontzettend trots op het feit dat er nu een volwassen en stabiele onderneming staat die ook zonder mij verder draait. Hiermee breekt een nieuwe fase aan voor de onderneming en voelt het goed voor mij om het stokje nu over te dragen.”  

Make Day wenst Marc ontzettend veel succes in zijn nieuwe rol, waar hij ongetwijfeld een hele mooie bijdrage levert aan de wereld van morgen. We zijn trots op wat er de afgelopen jaren is neergezet en de bijdrage die Marc heeft geleverd in het opbouwen en professionaliseren van de organisatie. Marc is een collega die altijd klaar staat voor anderen, een luisterend oor biedt in zijn rol als HR-manager en met veel creativiteit het team weet te blijven uitdagen. Tomas, Daan en Eva zullen Marc als partner in de directie missen, maar kijken ook met vertrouwen naar de toekomst. “Het afgelopen jaar hebben we gebouwd aan de interne organisatie. Er staat een sterk team waar we veel vertrouwen in hebben, er is een nieuwe naam en merkidentiteit, we werken aan het neerzetten van een innovatiecultuur en we zijn met ontzettend mooie en impactvolle projecten bezig. Dat geeft vertrouwen voor morgen.”  

Toch kunnen we Marc nog niet helemaal missen en hij ons ook niet gelukkig. Hij blijft op de achtergrond nog een tijd als aandeelhouder en financieel adviseur van Make Day betrokken en is bereikbaar op de vrijdagen. De rol van HR-manager wordt overgenomen door Helen Nieuweboer en Tomas te Velde.

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag