Terug van weggeweest: Eefje!

Profielfoto Eefje

18 juni 2024

We vinden het te gek om een bekende opnieuw welkom te heten in ons team! Onze nieuwe collega is geen vreemde voor Make Day; integendeel, het voelt als thuiskomen. We kijken ernaar uit om samen met Eefje nog meer impactvolle projecten te realiseren. Welkom terug bij Make Day!
 

Wat heb je in de tussentijd allemaal gedaan?  

Ik ben geen vreemde voor Make Day, sterker nog, het voelt een beetje als thuiskomen. Ik ben ooit begonnen bij Make Day, toen het nog Suit-case heette, als stagiair tijdens mijn bachelor. Als stagiair ben ik doorgegroeid tot projectondersteuner binnen het marketingteam. 

Na een fijne periode bij Suit-case besloot ik de volgende stap te zetten in mijn carrière en ging ik als Design Researcher aan de slag bij een onderzoeks- en designbureau in Amsterdam. Nu ben ik terug van weggeweest en heb ik ontzettend veel zin om al mijn nieuwe kennis toe te passen en weer binnen Make Day aan de slag te gaan! 
 

Wat maakt Make Day voor jou bijzonder genoeg om terug te komen? 

Make Day werkt op een unieke manier samen, met een focus op het echt aanpakken van uitdagingen. In mijn ogen bestaat er een cultuur waarin continu leren en ontwikkelen, creativiteit en ondernemerschap perfect samenkomen. Bovendien voert Make Day hele toffe projecten uit die daadwerkelijk maatschappelijke impact hebben. Deze redenen maken het voor mij meer dan de moeite waard om terug te komen.  

 

Wat is je achtergrond ook alweer?

Ik heb mijn bachelor in Bedrijfskunde behaald aan de Erasmus Universiteit. Tijdens mijn stage bij Suit-case heb ik veel kennis gedeeld over de absorptiecapaciteiten van bedrijven. Later heb ik mijzelf gespecialiseerd in Management of Innovation. Mijn scriptie was specifiek gericht op feedback binnen creatief werk en Design Thinking, het doel was dit proces zo helder mogelijk in kaart te brengen. Dat betekende ook veel interviews afnemen met collega's binnen Suit-case!

Naast mijn academische achtergrond ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het maken van dingen. Als kind maakte ik al tekeningen en knutselde ik accessoires voor mijn speelgoed. Nu werk ik graag aan meer abstracte projecten, zoals prototypes en diensten. Het echt uitpluizen van de behoeften en wensen van eindgebruikers ligt ten grondslag aan deze liefde, met als einddoel user-centric producten en diensten te creëren voor en met opdrachtgevers. 
 

Wat hoop je te leren en gaan doen? 

Ik vind veel dingen interessant en wil mijzelf altijd blijven ontwikkelen. Naast het faciliteren van meer sessies en het samenbrengen van mensen, wil ik graag verkennen welk thema of welke sector het dichtst bij mijn hart ligt. Zo kan ik mijzelf bij Make Day inzetten binnen een specifiek thema dat mij echt inspireert.


Wat doe je graag na werktijd? 

Er zijn zoveel leuke dingen om te doen, maar sporten is voor mij heel belangrijk. Het biedt mij ontspanning en energie, en even weg van alles zijn is heerlijk. Momenteel voetbal ik, ga ik naar de sportschool en sta ik af en toe op de golfbaan. In de tijd die overblijft, spreek ik graag af met vrienden en teken of schilder ik. 
 

Leuke random feitjes die je wilt delen? 

Ik leer al 4 jaar Fins op Duolingo en ga graag aan de slag met pen, potlood of verfkwast om iets te maken! 🎨

 

Samen stomen we je bedrijf of
overheid klaar voor de toekomst.
Ga aan de slag